Ticket #3873 (closed defect: fixed)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

blank pages when navigating EPrints

Reported by: sf03r@… Owned by: sf03r@…
Priority: Customer Report Milestone: 3.2.5
Component: - Version:
Severity: critical Keywords:
Cc:

Description

Bournemouth and Huddersfield users/staff both reported:

"Since the recent upgrade we have been experiencing refresh issues with BURO i.e. selecting pages and fuctions now often results in a 'blank page' that needs a manual refresh."


"We also seem to be getting a lot of blank screens while depositing, e.g. clicking on next then getting a blank screen – refresh then loads the screen."

I've seen a similar problem on EdShare? (running 3.1.3) when we backported the "upload progress bar".

Will investigate, so far I haven't seen anything obvious in the logs.

Change History

follow-up: ↓ 2   Changed 4 years ago by sf03r@…

From USIR, another epserv customer:

We have noticed the problem (I think I mentioned it briefly yesterday) where pages are ‘sticking’ seems to be getting worse, and a user has also emailed me to say that they are having problems with the system. It seems that almost every time you move from one page of USIR to another, a blank page appears, and you have to refresh the page before It will display. This is happening in the main pages, when reviewing items, and also when depositing new items. Do you know what could be causing this?

in reply to: ↑ 1   Changed 4 years ago by sf03r@…

Looking into the USIR server, nothing in the "error_log" when the blank screen is shown, but the confirmation that no data is sent from Apache, cf. access_log:

n.n.n.n - - [28/Sep/2010:13:48:32 +0100] "GET /view/subjects/ HTTP/1.1" 200 - " http://usir.salford.ac.uk/view/divisions/" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100723 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.6.8"

-> blank screen

n.n.n.n - - [28/Sep/2010:13:48:45 +0100] "GET /view/subjects/ HTTP/1.1" 200 26692 " http://usir.salford.ac.uk/view/divisions/" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100723 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.6.8"

-> no blank screen

  Changed 4 years ago by sf03r@…

  • owner set to sf03r@…
  • status changed from new to assigned

might have finally found the problem...

also found in the error logs at random time:

"-e: print() on unopened filehandle 0.25 at [some cgi]"

-> default filehandle is now '0.25' whatever this internally means?

-> grep through the code and found: /opt/eprints3/perl_lib/EPrints/DataObj/UploadProgress.pm: select(0.250);

proper syntax to have a 250ms sleep is:

select(undef,undef,undef,0.25);

since that error is in the upload progress bar, would make sense that we saw that error on EdShare? after back-porting the progress bar.

leaving the ticket open for now until confirmation that it has been resolved.

  Changed 4 years ago by sf03r@…

  • status changed from assigned to closed
  • resolution set to fixed

well it now really looks that this issues has been fixed... hoooray!!

Note: See TracTickets for help on using tickets.